

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, фантастичен вкус, който трябва да опитате
Трикът е в реденето на самата баница
Прекрасно допълнение към празничната ви трапеза
Всички ще са впечатлени от резултата и никой няма да разбере, че е с готови кори
Тайната е в специалната смес за намазване на корите, с която няма как да имате провал
С твърда или мека коричка - изборът е ваш
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости
Поради любопитната техника на редене на корите баницата става толкова пухкава и сочна
Бързо запретнете ръкави и зарадвайте семейството си
Когато искате бърза закуска или вечеря и имате готови тънки кори, направете тази мераклийска баница за минути